Get general help regarding SDCompo here. Post questions, help out new users, etc.

can't log in to the main site?? [working now]

can't log in to the main site?? [working now]

Postby organic io » Wed May 03, 2006 7:12 am

i am not able to login to the main site this morning, it says: The login or password you entered was incorrect.
User avatar
organic io
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 1535
Joined: Thu Apr 06, 2006 11:55 am

Postby Sonicade » Wed May 03, 2006 10:05 am

Yes, sorry about this but logins are currently down. Something changed at my ISP and now passwords arent being compared properly.

Before a day or two ago MySQL PASSWORD() encrypted password:
*GD7C0C1342030EC6E4C12320B551F855C4615A3D

Now MySQL PASSWORD() encrypted password:
6af26e0232230e55

I'm trying to get through to my isp's support to get the issue resolved.
Last edited by Sonicade on Wed May 03, 2006 1:40 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Sonicade
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 773
Joined: Fri Mar 17, 2006 6:42 pm
Location: California, USA

Postby organic io » Wed May 03, 2006 11:27 am

hope it gets fixed before voting is over, i haven't voted yet!
User avatar
organic io
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 1535
Joined: Thu Apr 06, 2006 11:55 am

Postby Sonicade » Wed May 03, 2006 1:35 pm

The issue was fixed, logins are working again! :)
User avatar
Sonicade
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 773
Joined: Fri Mar 17, 2006 6:42 pm
Location: California, USA

Postby organic io » Wed May 03, 2006 3:04 pm

you're the man!
User avatar
organic io
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 1535
Joined: Thu Apr 06, 2006 11:55 am

Postby Sonicade » Wed May 03, 2006 3:28 pm

I just asked them to fix whatever they (my isp) changed. They broke it and fixed it. :)
User avatar
Sonicade
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 773
Joined: Fri Mar 17, 2006 6:42 pm
Location: California, USA

Postby CAG » Wed Apr 23, 2008 12:17 am

so uh, this is happening to me right now. mayhaps you be having the same issue?
CAG
Regular
Regular
 
Posts: 31
Joined: Tue Apr 24, 2007 8:28 pm

Postby CAG » Wed Apr 23, 2008 3:25 pm

nvm, fixed somehow.
CAG
Regular
Regular
 
Posts: 31
Joined: Tue Apr 24, 2007 8:28 pm

Postby organic io » Wed Apr 23, 2008 4:16 pm

CAG wrote:nvm, fixed somehow.


Yep, I think Sonicade had to sort it with his ISP again
User avatar
organic io
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 1535
Joined: Thu Apr 06, 2006 11:55 am

Postby Sonicade » Wed Apr 23, 2008 9:58 pm

Yeahh they did it again. This time I knew what it was so I told them and they were able to fix it fast. Annoying.. ohh well it's fixed. :)
User avatar
Sonicade
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 773
Joined: Fri Mar 17, 2006 6:42 pm
Location: California, USA

Postby chunter » Wed Jul 01, 2009 12:07 am

:shock: Logins broke again, detected by Suva.
chunter
Insomniac
Insomniac
 
Posts: 258
Joined: Mon Jun 09, 2008 10:37 pm
Location: United States

Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests