Errors and Bug Reports regarding SDCompo.com.

[not really a bug] the only bug in new voting system

[not really a bug] the only bug in new voting system

Postby organic io » Fri Aug 04, 2006 10:23 am

i hadn't noticed any bugs at all until now... however now it appears there may be a bug!

there was only 10 entries. now that all 10 people have voted, it shows 10 votes but the voting hasn't ended automatically ...

that's all :)
User avatar
organic io
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 1535
Joined: Thu Apr 06, 2006 11:55 am

Postby RobWilliamsJnr » Fri Aug 04, 2006 12:56 pm

that's a feature.

Sonicade has a job now... so he's at work instead of publishing the results.

(instant) automatic vote ending would suck a little - esp if you got your votes wrong and wanted to fix them...
User avatar
RobWilliamsJnr
Insomniac
Insomniac
 
Posts: 102
Joined: Mon May 29, 2006 10:13 pm
Location: Toronto, Canada

Postby organic io » Fri Aug 04, 2006 1:27 pm

i see...
User avatar
organic io
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 1535
Joined: Thu Apr 06, 2006 11:55 am

Postby Sonicade » Sat Aug 05, 2006 12:57 am

RobWilliamsJnr wrote:that's a feature.

Sonicade has a job now... so he's at work instead of publishing the results.

(instant) automatic vote ending would suck a little - esp if you got your votes wrong and wanted to fix them...

Thank you Rob, that is correct. I was at work! :D
(err I was near work, after work, watching a movie and eating at Tony Romma's (on Rob's recommendation) (it's pretty good) (the ribs are indeed good)).

Yes yes.. I was at work..!

I don't have the results auto publish just incase of any errors or problems. They went up 30mins after voting ended. The results online email goes out when they are released too.
User avatar
Sonicade
Compo Admin
Compo Admin
 
Posts: 773
Joined: Fri Mar 17, 2006 6:42 pm
Location: California, USA

Return to Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests